Mitä op CBD-öljy?

Cbdoil Groot

CBD-öljy op kannabiskasvin kannabidiolista valmistettu öljy, jota pidetään varsinaisena ihmerohtona. CBD-öljyllä on nimittäin uusimpien tutkimuksien mukaan monia hyödyllisiä ja terveyttä edistäviä ominaisuuksia. CBD eli kannabidioli op yksi kannabiksen luonnollisista ainesosista, jolla on rentouttava muttei päihdyttävä vaikutus.

CBD-hamppuöljystä op tullut todella suosittu tuote, ja varsinkin Yhdysvalloissa hamppuöljyn käyttö op lisääntynyt. Eikä syyttä: tutkimukset viittaavat CBD-hamppuöljyllä olevan lupaavia tulehdusta, ahdistusta, kipua ja kouristuksia lievittäviä ominaisuuksia. CBD-öljy vaikuttaa sekä kehoon että aivoihin, mutta sillä ei ole sivuvaikutuksia eikä se aiheuta riippuvuutta. Mainittakoon vielä, että CBD-öljy, vaikka se onkin yksi kannabiksen ainesosista, ei sisällä hampun päihdyttävää ainesosaa THC: ta. CBD-öljy valmistetaan siis vain yhdestä kannabiksesta eristetystä ainesosasta kannabidiolista.

CBD-öljyllä op monia hyödyllisiä ominaisuuksia

Erilaiset kannabiksesta saatavat ainesosat eli kannabinoidit ovat nykyään suosittuja tutkimuskohteita, ja yksi tunnetuimmista on juurikin

CBD eli kannabidioli. CBD-öljyä pidetään lääketieteen kannalta merkittävä ainesosana. Siitä on todettu olevan apua ahdistuksesta ja masennuksesta kärsiville henkilöille, sillä tutkimukset viittaavat sen lievittävän näiden oireita. CBD-öljystä voi olla apua tulehduksen lievityksessä, mm. henkilöille, jotka kärsivät niveltulehduksesta. Hamppuöljyn kipua lievittävistä ominaisuuksista voi myös olla apua useisiin vaivoihin, kuten krooninen ja akuutti kipu, lihaskipeys sekä ihottuma. CBD: tä käytetään mm. MS-potilaiden lihasjännityksen lievittämiseksi. Lisäksi CBD-öljyllä on todistettu rentouttava vaikutus, joka lisää mukavuutta sekä lievittää kipua ja ahdistusta. CBD-öljyä voi nykyään ostaa Suomessa useista eri terveyskaupoista ja verkkokaupoista.

CBD-öljy voi lievittää syövän hoidossa käytettävän kemoterapian sivuvaikutuksia

CBD-hamppuöljystä voi olla apua varsinkin syöpäpotilaille, jos muut lääkkeet eivät auta kemoterapian vaikeisiin sivuvaikutuksiin. CBD-öljyllä voi olla positiivisia vaikutuksia mm. puuttuvaan ruokahaluun, kipuihin, pahoinvointiin ja oksenteluun, jotka usein ovat osana syöpähoitoja. Myös muut kovista kivuista kärsivät potilaat voivat hyötyä CBD-öljyn kipua lievittävistä ja rentouttavista ominaisuuksista. CBD-öljy voikin tulevaisuudessa olla mahtava, yleisesti käytetty terveystuote moneen eri vaivaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_BEDutch (Belgium)