TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ
Tietosuoja on luottamuksen asia ja luottamus on meille tärkeää. Kunnioitamme yksityisyyttäsi. Henkilötietojesi oikeudellinen suoja ja lainmukainen kerääminen, käsittely ja käyttö on siksi meille tärkeä huolenaihe. Jotta voisit tuntea olosi turvalliseksi vieraillessasi verkkosivustollamme, noudatamme tarkasti lakisääteisiä säännöksiä käsitellessäsi henkilötietojasi ja haluaisimme kertoa sinulle täällä, kuinka tietojasi kerätään, käsitellään ja käytetään.

Voit tulostaa tai tallentaa tämän asiakirjan selaimesi tulostustoiminnon kautta (tavallisesti siirrytään Tiedosto-välilehteen ja sitten Tallenna nimellä -vaihtoehtoon).

Yhteenvetona tässä tietosuojakäytännössä kuvataan mitä tietoja kerätään ja mitä tietoja käsittelemme ja käytämme kaikilla verkkosivustoillamme.

1. VASTAAVA OSAPUOLI

Henkilötietojesi keräämisestä, käsittelystä ja käytöstä vastaa:

Luomuhamppu, Strandvejen 70
2900 Hellerup
DK

Jos haluat vastustaa orgaanisen hampun tietojen keräämistä, käsittelyä tai käyttöä tämän tietosuojakäytännön mukaisesti tai tiettyjen kriteerien mukaisesti, voit lähettää vastustuksesi sähköpostitse tai kirjeitse seuraaviin osoitteisiin :

Sähköposti: info@organichemp.eu

2. HENKILÖTIETOJEN KERÄÄMINEN, KÄSITTELY JA KÄYTTÖ

2.1 HENKILÖTIEDOT

Henkilötiedot ovat meille antamiasi tietoja, jotka tunnistavat sinut henkilökohtaisesti, kuten nimesi, puhelinnumerosi, osoitteesi sekä kaikki varastotiedot, jotka annat meille rekisteröidessäsi ja luodessasi asiakastiliäsi. Toisaalta tilastotiedot, kuten kuinka monta kertaa vierailet jollakin verkkosivullamme, eivät liity suoraan henkilöllisyytesi kanssa, joten ne eivät kuulu tähän luokkaan.

2.2 ASIAKASTILI

Jotta pääset suoraan tallennettuihin varastotietoihisi, sinun on rekisteröidyttävä, mikä sisältää salasanan luomisen, ja vastedes pääsy asiakastilillesi on suojattu salasanalla. Täällä voit tarkastella tietoja täyttämistäsi tilauksista, avoimista tilauksista, jotka on lähetetty äskettäin, toimituksia, hallita tietojasi ja uutiskirjeiden vastaanottovaihtoehtoja. Tilisi ja henkilökohtaisen salasanasi on pidettävä luottamuksellisena, eikä niitä saa käyttää luvattomille kolmansille osapuolille. Emme voi ottaa vastuuta salasanasi väärästä käytöstä, ellemme ole vastuussa väärinkäytöksistä. Ellet kieltäydy, sinut kirjataan aina automaattisesti sisään. Tämän ominaisuuden avulla voit käyttää joitain palveluitamme kirjautumatta takaisin sisään aina, kun vierailet jollakin verkkosivullamme. Turvallisuussyistä sinun on kuitenkin vahvistettava henkilöllisyytesi syöttämällä salasanasi, jos haluat muuttaa henkilökohtaisia tietojasi tai tehdä tilauksen.

2.3 HENKILÖTIETOJEN KERÄÄMINEN, KÄSITTELY JA KÄYTTÖ

Jälleen yksityisyys on meille erittäin tärkeää. Keräämme, käsittelemme ja tallennamme tietojasi kaikissa ostoprosessin vaiheissa, mukaan lukien mahdolliset myöhemmät takuut, jotta voimme paitsi käsitellä tilausta myös ylläpitää ja parantaa kaikkia palveluitamme, teknistä hallintoa ja markkinointitarkoituksia varten. Henkilötietojasi välitetään kolmansille osapuolille tai muuten orgaanisen hampun ulkopuolelle, jos se on tarpeen tilauksesi toteuttamiseksi tai jos olet aiemmin antanut suostumuksesi erityisiin olosuhteisiin. Osana tilausten käsittelyä käyttämämme palveluntarjoajat, kuten kuljetusyritykset, logistiikat ja pankit, saavat tarvittavat tiedot tilauksesi käsittelyyn. Toisin sanoen tarvittavia tietoja, joita annamme heille, voidaan käyttää vain heidän erityistehtävänsä suorittamiseen. Tietojen muu käyttö on ehdottomasti kielletty. Tarvitsemme oikean nimesi, osoitteesi ja maksutietosi tilauksesi käsittelemiseksi. Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi, jotta voimme vahvistaa tilauksesi oston ja toimituksen ja kommunikoida kanssasi tehokkaasti koko prosessin ajan. Kuten aiemmin mainittiin, käytämme näitä tietoja myös rekisteröitymiseen ja tunnistamiseen. Voit tehdä vaatimuksen tietojesi pysyvästä poistamisesta, joka täyttyy, jos tietojesi tallentaminen ei ole enää tarpeen oikeudellisista syistä.

2.4 TIETOJEN KÄYTTÖ MAINOSTEN TARKOITUKSISSA

Sen lisäksi, että kommunikoimme kanssasi tilauksistasi, käytämme tietojasi myös suosittelemaan sinulle mahdollisesti kiinnostavia tuotteita tai palveluita sekä jakamaan markkinointikampanjoita. Voit milloin tahansa vastustaa henkilötietojesi käyttöä näissä markkinointitarkoituksissa. Sähköposti tai kirje kohdassa 1 annettuihin yhteystietoihin riittää.

2.4.1 UUTISKIRJE

Tässä osiossa hahmotellaan uutiskirjeemme sisältö sekä rekisteröinti-, lähetys- ja tilastolliset arviointimenettelyt. Se kertoo sinulle myös oikeudestasi vastustaa uutiskirjeitä.

Tilataksesi uutiskirjeemme, sinun on annettava sähköpostiosoitteesi ja suoritettava sitten rekisteröintiprosessi sinulle lähetetyn vahvistussähköpostin kautta, mikä antaa laillisen suostumuksen ja hyväksyy uutiskirjeidemme sisällön: mainokset, eli tiedot uusista tuotteista ja erityisistä tuotteista. tarjoaa sekä mielenkiintoisia ja informatiivisia artikkeleita.

Hakemalla ja suorittamalla rekisteröintiprosessisi tallennamme sähköpostiosoitteesi, vahvistusajan ja IP-osoitteen MailChimpin kautta. Samoin kaikki henkilötietoihisi tekemäsi muutokset tallennetaan myös MailChimpin kautta.

MailChimp on yksi palveluntarjoajistamme, markkinoinnin automaatioalusta ja sähköpostimarkkinointipalvelu, jota ylläpitää Rocket Science Group, LLC (675 Ponce De Leon Ave # 5000, Atlanta, GA 30308, USA). Jälleen henkilökohtaiset tietosi tallennetaan turvallisesti heidän palvelimilleen ja uutiskirjeemme jaetaan heidän kauttaan. Lisäksi MailChimp voi omien käytäntöjensä mukaan käyttää tietoja omien palvelujensa parantamiseen, kuten seurata, missä maissa uutiskirjeiden vastaanottajat asuvat, tai yksinkertaisesti miten optimoida uutiskirjeiden asettelu / muotoilu. MailChimp ei kuitenkaan välitä tietojasi kolmansille osapuolille.

Luotamme MailChimpin lupaukseen luotettavuudesta ja turvallisuudesta. Meillä on sitova sopimus MailChimpin kanssa, joka sitoutuu suojaamaan käyttäjiemme tietoja, käsittelemään tietoja yksityisyyden suojan mukaisesti puolestamme ja erityisesti olemaan luovuttamatta niitä kolmansille osapuolille. Voit lukea MailChimpin tietosuojakäytännön täältä.

Tilastollinen tutkimus ja analyysi

Uutiskirjeet sisältävät ns. ”Web-beacon” eli pikselikokoisen tiedoston, joka haetaan MailChimp-palvelimelta, kun uutiskirje avataan. MailChimp noutaa siten teknisiä tietoja, kuten selaimesi, IP-osoitteesi ja ajan, johon sitä käytettiin. Lukutapojasi koskevia tietoja käytetään parantamaan heidän teknistä suorituskykyään ja palveluitaan.

Tarkemmin sanottuna tässä tilastollisessa tutkimuksessa määritetään, avataanko uutiskirjeemme, milloin ne avataan ja mitä linkkejä napsautetaan. Teknisistä syistä nämä tiedot voidaan osoittaa yksittäisille uutiskirjeen vastaanottajille. Emme kuitenkaan ole halumme eikä MailChimpin halu tarkkailla yksittäisiä käyttäjiä. Haluamme yksinkertaisesti arvioida käyttäjien yleisiä toimintamalleja, eli kuinka voimme mukauttaa sisältöämme lukijoiden kiinnostuksen kohteisiin.

Online-puhelut ja tiedonhallinta

Joissakin tapauksissa voimme ohjata uutiskirjeemme vastaanottajat suoraan MailChimp-verkkosivustolle. Jos esimerkiksi sinulla on vaikeuksia uutiskirjeen katselemisessa näyttöongelmien vuoksi, sisällytämme linkin, jonka avulla voit tarkastella uutiskirjettä verkossa. Lisäksi vastaanottajat voivat MailChimpin verkkosivuston kautta tarkastella tietojaan, kuten muuttaa sähköpostiosoitettaan.

Kaiken tämän sanottuaan tämä tarkoittaa, että MailChimp samoin kuin heidän kumppaninsa ja palveluntarjoajansa, kuten Google Analytics, käyttävät evästeitä henkilötietojen käsittelyyn. Meillä ei ole vaikutusta tähän tiedonkeruuseen. Jos haluat lisätietoja, voit jälleen tarkastella MailChimpin tietosuojakäytäntöä täältä. Euroopan unionin osalta haluamme myös ilmoittaa sinulle seuraavasta verkkosivustosta, josta voit oppia lisää erityisesti mainostarkoituksiin toteutetun tiedonkeruun vastustamisesta: AboutAds ja Your Online Choices.

Irtisanominen / peruuttaminen

Voit peruuttaa uutiskirjeemme milloin tahansa, ts. Peruuttaa suostumuksesi. Samanaikaisesti peruutat suostumuksesi MailChimpille, joten kaikki tilastolliset analyysit lopetetaan. Ainoastaan myöhemman erillinen peruuttaminen ei valitettavasti ole mahdollista. Jokaisen uutiskirjeen alaosasta löytyy linkki uutiskirjeen tilauksen lopettamiseen.

2.4.2 TUOTESUOSITUKSET SÄHKÖPOSTIIN

Orgaanisen hampun asiakkaana saat säännöllisesti sähköpostitse arvokkaita suosituksia tuotteistamme. Nämä suositukset annetaan riippumatta siitä, oletko tilannut uutiskirjeen. Tällä tavalla haluamme kertoa sinulle tuotteista, jotka saattavat kiinnostaa sinua viimeisimpien kanssamme tekemiesi ostosten perusteella. Noudatamme tiukasti lakisääteisiä vaatimuksia. Jos et halua saada mitään suosituksia tuotteista tai orgaanista hamppumainontaa ollenkaan, voit aina vastustaa tätä. Sähköposti tai kirje kohdassa 1 annettuihin yhteystietoihin riittää. Tietysti löydät myös kaikista orgaanisen hampun sähköposteista tilauksen peruutuslinkin.

2.4.3 YKSILÖLLINEN MAINOS

Sinulta saamamme tiedot auttavat meitä parantamaan jatkuvasti ostokokemuksia ja muuttamaan sivustoamme jatkuvasti asiakasystävällisemmäksi ja yksilöllisemmäksi. Käytämme tietoja, kuten sähköpostikuitti ja lukukuitti; tietokone- ja Internet-yhteystiedot; käyttöjärjestelmä ja alusta; tilaushistoriasi ja palveluhistoriasi; kotisivullemme vierailun päivämäärä ja kellonaika; ja katsomasi tuotteet. Käytämme näitä tietoja yksinomaan salanimellä. Analysoimalla nämä tiedot pystymme parantamaan verkkosivustoamme ja suunnittelemaan mainoksia, jotka on räätälöity erityisesti sinun etuihisi. Tavoitteenamme on tehdä mainonnastamme hyödyllisempää ja mielenkiintoisempaa sinulle. Siksi salanimeksi muutettujen tietojen analysointi auttaa meitä varmistamaan, että emme lähetä sinulle satunnaisesti ja liikaa hyödyttömiä mainoksia. Lähetämme pikemminkin sinulle kiinnostuksen kohteitasi vastaavaa mainontaa, kuten uutiskirjeitä tai tuotesuosituksia sähköpostitse tai postitse. Kuten mainitsimme, seuraamme myös avaamiasi mainosviestejä välttääksesi tarpeettomien sähköpostien lähettämisen sinulle. Hyväksymällä tämän sopimuksen hyväksyt seuraavan väitteen: Orgaaninen hamppu käyttää tarjoamiani tietoja ja muita asiakastililleni tallennettuja tietoja sekä pseudonymisoituja käyttötietoja esittäen minulle henkilökohtaisia mainoksia ja / tai erikoistarjouksia ja palveluja. Jos et halua saada henkilökohtaista mainontaa, voit kieltäytyä siitä milloin tahansa. Sähköposti tai kirje kohdassa 1 annettuihin yhteystietoihin riittää.

2.4.4 MARKKINAT, MARKKINOIDEN JA LAUSUNNON TUTKIMUS

Arvonnassa käytämme tietojasi palkintojen voittamiseen ja tarjouksiemme mainostamiseen edelleen. Löydät tarkat tiedot vastaavasta arvonnasta, jos sellainen on. Käytämme tietojasi myös markkina- ja mielipidetutkimuksiin. Tietysti käytämme näitä yksinomaan nimettömiä tietoja tilastollisiin tarkoituksiin ja vain orgaaniseen hamppuun / OrganicHemp.eu-sivustoon. Vastauksiasi kyselyihin ei jaeta eikä julkaista kolmansille osapuolille. Hyväksymällä tämän sopimuksen hyväksyt seuraavan väitteen: OrganicHemp.eu käyttää ja käsittelee henkilötietojani markkinoiden ja mielipiteiden tutkimiseen omiin tarkoituksiin. Voit milloin tahansa pyytää, että tietojasi ei käytetä markkina- ja mielipidetutkimuksiin. Sähköposti tai kirje kohdassa 1 annettuihin yhteystietoihin riittää. Tietysti löydät jokaisesta kyselysähköpostista myös peruutuslinkin.

3. LUOTTOKORTIN TARKISTUS

Suoritamme luottotarkastuksen ennen ostosopimuksen tekemistä. Tämä tehdään, jotta voimme tarjota sinulle valikoiman erilaisia maksutapoja ja samalla estää maksujen laiminlyönnit. Lisäksi luottotarkistus on sinun ja turvallisuutesi kannalta, koska se estää petoksia ja muita rikoksia. Osana luottotarkistusta tarkistamme kaikki käytettävissä olevat tiedot ja määritämme siten sopivia maksutapoja tilaukselle. Muun muassa kaikki aiemmat tilaukset tarkistetaan asiakastililläsi. Tarkistamme lisäksi, poikkeaako toimitusosoitteesi laskutusosoitteestasi, onko se uusi toimitusosoite vai toimitetaanko tilaus toiseen kuljetuspalvelukeskukseen. Meillä on käytettävissämme olevien tietojen lisäksi myös ulkopuolisten palveluntarjoajien tietoja, jotta voimme vahvistaa tietosi ja siten suorittaa hyvitystarkastuksen (etu- ja sukunimesi, osoitteesi ja tarvittaessa syntymäpäiväsi). Tietojenvaihto tapahtuu yhden tai useamman seuraavan luottopalveluntarjoajan kanssa: infoscore Stripe

Tämä luottoluokituslaitos käyttää yllä mainittuja tietoja, jotka olemme lähettäneet, arvioidaksemme asianmukaisesti luottoluokituksesi matemaattis-tilastollisiin menettelyihin perustuvaan järjestykseen (pisteytys). Lisäksi luottoluokituslaitos käyttää edellä mainittuja tietoja muille yrityksille (esim. Muille verkkokauppiaille) osoitteen tarkistamiseen sekä niihin perustuvien sovellusten pisteyttämiseen. Todennäköisyysarvon laskeminen sisältää myös osoitetietosi. Osana tilausprosessia sovitamme myös pankkitietosi (vain IBAN- ja BIC- tai tilinumero ja pankkitunnus) infoscore Consumer Data GmbH: n (ICD) Rheinstr. Return-Debit Prevention Pooliin (RPP). 99, 76532 Baden-Baden. RPP: llä on lukitustiedoston tehtävä. Lisäksi, jos suoraveloitusta ei makseta, annamme mahdollisuuksien mukaan pankkitietosi (vain IBAN ja BIC, ei henkilökohtaisia tietoja) ICD: n RPP: lle, joka pyynnöstä välittää tämän eston muille tiedottamismenettelyyn osallistuville yrityksille. Palautusmaksun maksamisen jälkeen ilmoitamme suorituksesta RPP: ssä. Jos et hyväksy sinulle tarjottuja maksutapoja, voit ilmoittaa asiasta meille kirjallisesti postitse tai sähköpostitse osoitteeseen privacy@OrganicHemp.eu ja me harkitsemme asiaa uudelleen. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa. Sähköposti tai kirje kohdassa 1 annettuihin yhteystietoihin riittää.

4. KOKEET

Evästeiden hyväksyminen ei ole edellytys verkkosivustojemme vierailulle. Huomautamme kuitenkin, että verkkosivustollamme ja palvelullamme on rajoitetut toiminnot, jos et ota evästeitä käyttöön.

Mitä ovat evästeet? Eväste on pieni osa verkkosivustolta lähetettyä dataa, jonka käyttäjän selain tallentaa käyttäjän tietokoneelle käyttäjän selaamisen aikana. Evästeet on suunniteltu luotettavaksi mekanismiksi verkkosivustoille, jotka muistavat tilastotiedot (kuten verkkokaupan ostoskoriin lisätyt tuotteet) tai tallentavat käyttäjän selaustoiminnan (mukaan lukien tiettyjen painikkeiden napsauttaminen, sisäänkirjautuminen tai nauhoitettujen sivujen tallentaminen. menneisyydessä). Pohjimmiltaan on olemassa kahdenlaisia evästeitä: ns. Istuntoevästeet, jotka poistetaan heti, kun suljet selaimesi, ja pysyvät evästeet, jotka tallennetaan pidempään tai äärettömän ajan kiintolevylle. Tämä tallennustila auttaa meitä mukauttamaan verkkosivustojamme, mikä tekee siitä käyttäjäystävällisemmän, kuten muistaa mielivaltaiset tiedot, jotka olet aiemmin kirjoittanut lomakekenttiin, kuten nimet, osoitteet, salasanat ja luottokortin numerot.

Mitä evästeitä OrganicHemp.eu käyttää? Suurin osa käyttämistä evästeistä on istuntoevästeitä, mikä tarkoittaa, että ne poistetaan automaattisesti kiintolevyltä selainistunnon päättymisen jälkeen. Toistamiseksi tarvitaan istuntoevästeitä, esimerkiksi tarjotaksemme ostoskoritoiminnon useille sivuille. Lisäksi käytämme myös evästeitä, jotka jäävät kiintolevyllesi. Toisella käynnillä tunnistetaan automaattisesti, että olet jo selannut / ostanut kanssamme muistaen syötteesi ja asetuksesi. Nämä väliaikaiset / pysyvät evästeet tallennetaan kiintolevyllesi, ja ne päättyvät itsestään, kun he saavuttavat ennalta määrätyn päättymispäivän (käyttöikä kuukaudesta kymmeneen vuoteen). Jälleen näiden evästeiden ainoa tarkoitus on räätälöidä tarjonta tarpeisiisi ja tehdä selaamisesta kanssamme mahdollisimman helppoa, mukavaa. Esimerkiksi evästeet ennakoivat, mitkä tiedot kiinnostavat sinua eniten, ja näyttävät ne siten aktiivisesti.

Mitä tietoja evästeisiin on tallennettu? Orgaanisen hampun käyttämät evästeet tallentavat vain salanimeä. Kun evästeet aktivoidaan, jokaiselle evästeelle annetaan tunnusnumero ja henkilökohtaisten tietojen määritys. Toisin sanoen seuraavat tiedot lisätään evästeeseen: nimesi, IP-osoitteesi ja / tai vastaavat tiedot, jotka voidaan liittää vain suoraan sinulle. Saamme vain kollektiivisia salanimiä, esimerkiksi: millä kaupan sivuilla vierailtiin, mitä tuotteita katsottiin jne.

Mikä on kohdistaminen paikan päällä? Organic Hemp -verkkosivustot käyttävät evästetekniikkaa tietojen keräämiseen mainonnan ja verkkotarjousten optimoimiseksi. Näitä tietoja ei käytetä henkilökohtaisen henkilöllisyyden tunnistamiseen, vaan ainoastaan salanimisen arvioinnin suorittamiseen verkkosivuston toiminnasta. Tietojasi ei koskaan yhdistetä tallentamiisi henkilötietoihin. Jälleen tällä tekniikalla voimme esimerkiksi tarjota sinulle mainoksia ja / tai erikoistarjouksia / palveluja, jotka liittyvät tuotteisiin, joita olet katsellut viime aikoina. Tavoitteenamme on tehdä online-tarjouksistamme mahdollisimman houkuttelevia sinulle ja yleensä tyydyttää sinun etusi.

On myös kolmannen osapuolen evästeitä. OrganicHemp.eu käyttää joitain mainoskumppaneita, jotka auttavat tekemään verkkosivustosta yksilöllisemmän. Kumppaniyritysten evästeet tallennetaan kiintolevyllesi. Nämä ovat pysyviä evästeitä, jotka poistetaan automaattisesti määritetyn ajan saavuttamisen jälkeen. Yhteistyökumppaniemme evästeet ovat myös salanimiä, enimmäkseen nimettömiä. Esimerkiksi tämä voi sisältää tietoja siitä, mitä tuotteita olet katsellut, onko jotain ostettu, mitä tuotteita on haettu jne. Näin tehdessään jotkut mainostajamme keräävät tietoja myös muista vierailemistasi verkkosivustoista. Näitä salanimeä olevia tietoja ei koskaan yhdistetä henkilökohtaisiin tietoihin. Ainoa tarkoitus on antaa tytäryhtiöidemme tarjota sinulle mainoksia, jotka todella kiinnostavat sinua.

Verkkosivustojemme uudelleen kohdentaminen käyttää niin sanottua uudelleen kohdentamistekniikkaa. Käytämme tätä tekniikkaa tehdäksesi Internet-tarjouksesta mielenkiintoisemman sinulle. Tämä tekniikka mahdollistaa mainosten esittämisen Internet-käyttäjille, jotka ovat jo kiinnostuneita kaupastamme, kumppaneidemme verkkosivustojen kautta. Olemme vakuuttuneita siitä, että tällaisen henkilökohtaisen mainonnan näyttäminen on yleensä mielenkiintoisempaa Internetin käyttäjälle kuin satunnainen mainonta, jolla ei ole tällaista henkilökohtaista viittausta. Mainostemme lisääminen kumppaniemme verkkosivustoille perustuu mainittuun evästetekniikkaan ja siten käyttäjän käyttäytymisen analyysiin. Tämä mainontamuoto on täysin salanimi. Mitään käyttäjäprofiileja ei yhdistetä henkilötietoihisi. Käyttämällä sivustoamme ja suostumalla ns. Evästeiden käyttöön hyväksyt siten käyttäjätietojesi keräämisen, tallentamisen ja käytön. Lisäksi tietosi tallennetaan edelleen evästeisiin selaimesi istunnon jälkeen ja ne voidaan hakea seuraavalla verkkosivustokäynnilläsi. Voit peruuttaa tämän suostumuksen milloin tahansa muuttamalla selaimesi asetuksia.

Kuinka voit estää evästeiden tallennuksen? Selaimessasi voit hyväksyä / olla eri mieltä evästeiden tallennuksesta. Jos haluat hyväksyä vain orgaanisen hampun evästeet, mutta et palveluntarjoajamme ja mainoskumppaneidemme evästeitä, voit määrittää ne selaimesi asetuksissa (etsi "estä kolmannen osapuolen evästeet"). Yleensä selaimesi valikkorivillä näet ohjetoiminnon avulla, kuinka voit hylätä uudet evästeet ja deaktivoida jo olemassa olevat evästeet. Jaetuissa tietokoneissa, jotka on asetettu hyväksymään evästeet ja flash-evästeet, suosittelemme, että kirjaudut ulos kokonaan jokaisen istunnon lopussa.

5. LOKITIEDOSTOT

Jokaisen OrganicHemp.eu -sivun käytön yhteydessä käyttötiedot välitetään vastaavan Internet-selaimen kautta ja tallennetaan lokitiedostoihin, ns. Palvelimen lokitiedostoihin. Tallennetut tietojoukot sisältävät seuraavat tiedot: haun päivämäärä ja kellonaika, käytetyn sivun nimi, IP-osoite, viittaavan URL-osoite (URL-lähde, josta sinut viedään verkkosivustollemme), siirrettyjen tietojen määrä ja tiedot käytetystä selaimesta . Käyttäjien IP-osoitteet poistetaan tai nimettömiksi käytön loputtua. Anonymisoinnin tapauksessa IP-osoitteet muutetaan siten, että henkilökohtaisia tietoja ei voida enää tunnistaa erityisiksi, tunnistettavissa oleviksi henkilöiksi tai vain korkeiden kustannusten, suuren työvoiman ja suuren omistautumisen ansiosta. Arvioimme nämä lokitiedostotiedot nimettömästi, jotta voimme edelleen parantaa tarjoustamme ja orgaanista hamppukauppaa, tehdä siitä käyttäjäystävällisemmän, löytää ja korjata virheitä nopeammin ja hallita palvelimen kapasiteettia. Voimme esimerkiksi arvioida, milloin orgaaninen hamppukauppa on erityisen suosittu, ja siten varmistaa, että käyttäjät saavat edelleen nopeamman mahdollisen ostoksen. Lisäksi analysoimalla lokitiedostoja voimme havaita ja ratkaista nopeammin kaikki orgaaniset hamppukaupan tekniset ongelmat tai virheet.

6. WEB-ANALYYTI

6.1 GOOGLE-ANALYYTI

Google Analytics on Google Inc.:n palvelu, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Google Analytics käyttää evästeitä, jotka ovat tekstitiedostoja, jotka tallennetaan tietokoneellesi ja analysoidaan. Evästeistä kerätyt tiedot verkkosivujemme käytöstä (mukaan lukien IP-osoitteesi) välitetään yleensä Googlen palvelimille Yhdysvalloissa ja Google tallentaa ne. Huomaa, että verkkosivustoillamme Google Analyticsia on laajennettu koodilla “gat._anonymizeIp () ;;” nimettömän IP-osoitteiden keräämisen varmistamiseksi (ns. IP-peite). Siksi Google kerää IP-osoitteesi tilauksestamme vain lyhennetyssä muodossa, mikä takaa nimettömyyden eikä johtopäätöksiä henkilöllisyydestäsi. Jos aktivoidaan IP-nimettömyys verkkosivuillamme, Google katkaisee IP-osoitteesi Euroopan unionin jäsenvaltioissa tai muissa Euroopan talousalueesta tehdyn sopimuksen sopimusvaltioissa. Vain poikkeustapauksissa koko IP-osoite lähetetään Google-palvelimelle Yhdysvalloissa ja lyhennetään siellä. Google käyttää toimitettuja tietoja arvioidakseen verkkosivustojesi käyttöä, kokoamaan raportteja verkkosivustomme toiminnasta ja tarjoamaan meille muita Internet-palveluja. Google Analyticsin antamaa IP-osoitetta ei yhdistetä muihin Google-tietoihin. Googlen lähettämän tiedon avulla nämä tiedot tallennetaan kävijän tietokoneen evästeisiin. Criteo GmbH analysoi algoritmin perusteella nimettömästi tallennetun surffauskäyttäytymisen ja voi sitten näyttää kohdennettuja tuotesuosituksia henkilökohtaisina mainosbannerina muilla verkkosivustoilla (ns. Julkaisijat). Missään tapauksessa näitä tietoja ei voida käyttää tunnistamaan sinut henkilökohtaisesti verkkosivustojemme vierailijana. Kerättyjä tietoja käytetään vain tarjousten parantamiseen. Näitä tietoja ei käytetä muulla tavoin tai paljasteta kolmansille osapuolille.

Lisätietoja käytetystä tekniikasta löytyy Criteo GmbH: n tietosuojakäytännöstä: http://www.criteo.com/privacy/an Kolmansien osapuolten toiminta tapahtuu vain lakisääteisten määräysten tai tilaustietojen käsittelyn yhteydessä. Google ei missään tapauksessa sovita tietojaan muihin keräämiinsä tietoihin. Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt, että Google kerää / käsittelee tietoja toiminnastasi yllä kuvatulla tavalla ja tarkoituksella. Voit estää evästeiden tallennuksen asettamalla selainohjelmiston vastaavasti. Huomautamme kuitenkin, että tekemällä näin et välttämättä pysty käyttämään kaikkia verkkosivustomme toimintoja. Lisäksi voit estää Googlea keräämästä / käsittelemästä evästeiden tuottamia tietoja lataamalla / asentamalla käytettävissä olevan selainlaajennuksen. Saat lisätietoja tästä sekä Google Analyticsista ja yksityisyydestä yleensä napsauttamalla tätä.

6.2 ÄLYKÄSIKUVA

Sivustomme parantamiseksi käytämme Smartsupp.com, sro, Milady Horakove 13, 602 00 Brno, Tšekin tasavalta -analyysityökalua “Smart Look”, joka mahdollistaa anonyymin arvioinnin OrganicHemp.eu -palvelun käytöstä. Anonyymit käyttölokit tallennetaan lain mukaisesti ja poistetaan automaattisesti kolmen päivän kuluttua. Katso lisätietoja Smartsupp-tietosuojakäytännöstä täältä.

6.3 CRITEO

Criteo GmbH kerää ja tallentaa verkkosivustoillamme anonymisoituja tietoja kävijöiden surffauskäyttäytymisestä markkinointitarkoituksiin. Tiedot tallennetaan evästeiden avulla kävijän tietokoneelle. Algoritmien perusteella Criteo GmbH analysoi nimettömästi tallennetun surffauskäyttäytymisen ja voi sitten näyttää kohdennettuja tuotesuosituksia henkilökohtaisina mainospalkkeina muilla verkkosivustoilla (ns. Kustantajat). Missään tapauksessa näitä tietoja ei voida käyttää tunnistamaan sinut henkilökohtaisesti verkkosivustojemme vierailijana. Kerättyjä tietoja käytetään vain tarjousten parantamiseen. Näitä tietoja ei käytetä muulla tavoin tai paljasteta kolmansille osapuolille. Lisätietoja Criteon tekniikasta löytyy heidän tietosuojakäytännöstään täältä.

6.4 MICROSOFT

Verkkotarjouksissamme käytetään myös Microsoftin tulosseurantaa (Microsoft Corporation, One Microsoft Way, Redmond, WA 98052-6399, USA). Microsoft Bing Ads asettaa evästeen tietokoneellesi, jos olet koskaan käyttänyt verkkosivustoamme niiden kautta. Microsoft Bing ja orgaaninen hamppu tunnistavat siten, että joku napsauttanut yhtä mainoksistamme ohjataan verkkosivustollemme ja pääsi aiemmin määritettyyn aloitussivuun (tulossivulle).

Kuulemme vain niiden käyttäjien kokonaismäärän, jotka napsauttivat Bing-mainosta ja ohjataan sitten tulossivulle. Käyttäjien henkilöllisyydestä ei anneta henkilökohtaisia tietoja. Jos et halua osallistua seurantaprosessiin, voit myös hylätä vaaditun evästeasetuksen selaimesi asetusten kautta.

Lisätietoja Microsoft Bingin tietosuojasta ja evästeistä on Microsoftin verkkosivustolla täällä.

6.5 CRAZYEGG.COM

Tämä sivusto käyttää CrazyEgg.com-seurantatyökalua satunnaisesti valittujen yksittäisten käyntien tallentamiseen (vain nimettömän IP-osoitteen avulla). Tämä seurantatyökalu käyttää evästeitä arvioidakseen, miten käyttäjät tutkivat verkkosivustoamme, kuten mitä sisältöä usein napsautetaan. Tätä tarkoitusta varten käyttöprofiili näytetään visuaalisesti. Kun käytät työkalua, et kerää, käsittele tai käytä henkilötietoja. Ainoastaan käyttöprofiilit luodaan, kun käytetään salanimiä.

Voit milloin tahansa vastustaa CrazyEgg.com-sivuston tuottamien tietojen keräämistä, käsittelyä ja keräämistä seuraamalla tässä olevia ohjeita.

Lisätietoja yksityisyydestä CrazyEgg.com-sivustossa saat napsauttamalla tätä.

6.6 GOOGLE ADWORDS

Tämä verkkosivusto käyttää myös Googlen tulosseurantaa. Google Adwords sijoittaa evästeen tietokoneellesi, jos olet päässyt verkkosivustollemme Google-mainoksen kautta, tunnistamalla täten, että vierailtu käyttäjä napsautti mainostamme ja ohjataan verkkosivustollemme. Nämä evästeet menettävät voimassaolonsa 30 päivän kuluttua, eikä niitä käytetä henkilökohtaiseen tunnistamiseen. Jokainen asiakas, joka napsauttaa Google-mainostamme, saa erilaisen evästeen. Evästeitä ei voida seurata Adwords-käyttäjien verkkosivuston kautta. Evästeestä kerättyjä tietoja käytetään tilastojen tuottamiseen Adwords-käyttäjistä, jotka ovat valinneet tällaisen tulosseurannan, jolloin AdWords voi laskea yhteen niiden käyttäjien määrän, jotka napsauttivat heidän mainoksiaan ja jotka ohjataan uudelleen. He eivät kuitenkaan saa tietoja, jotka tunnistavat käyttäjät henkilökohtaisesti. Jos et halua osallistua seurantaprosessiin, voit myös hylätä vaaditun evästeasetuksen selaimesi asetusten kautta.

Voit myös poistaa evästeet konversioseurannasta asettamalla selaimesi estämään evästeet verkkotunnuksesta "www.googleadservices.com". Googlen tietosuojakäytäntö tulosseurannasta löytyy täältä.

6.7 HOTJAR

Hotjar (Hotjar Ltd.), hyödyllinen analyysi- ja palautetyökalu, antaa meille mahdollisuuden ymmärtää paremmin, mitä käyttäjät haluavat, välittävät ja ovat vuorovaikutuksessa edustamalla visuaalisesti heidän napsautuksiaan, napautuksiaan ja vierityskäyttäytymistään (tunnetaan myös nimellä lämpölamput). Tietojen kerääminen ja tallentaminen voidaan milloin tahansa peruuttaa tulevaisuudessa täällä.

Lisätietoja siitä, miten Hotjar käsittelee tietojasi, on täällä tietosuojakäytännössä.

7.1 GOOGLE: N TAKAISINPELAUS

Doubleclick by Google on Google Inc: n palvelu, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA ("Google"). Googlen Doubleclick käyttää evästeitä esittäessään sinulle sopivia mainoksia. Selaimeesi annetaan salanimi tunnistenumero (ID) seuratakseen, mitkä mainokset ovat näkyneet selaimessasi ja mitkä mainokset on katsottu. Evästeet eivät sisällä henkilökohtaisia tietoja. DoubleClick-evästeen avulla Google ja sen tytäryhtiösivustot voivat näyttää mainoksia verkkosivustoillamme tai muilla verkkosivustoilla käynneiden perusteella. Google välittää evästeiden tuottamat tiedot arviointia varten yhdysvaltalaiselle palvelimelle ja tallentaa ne. Google siirtää tiedot kolmansille osapuolille vain lakisääteisten määräysten tai tilaustietojen tavallisen käsittelyn vuoksi. Google ei missään olosuhteissa sovita tietojaan muihin keräämiinsä tietoihin. Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt, että Google kerää / käsittelee tietoja toiminnastasi yllä kuvatulla tavalla ja tarkoituksella. Voit estää evästeiden tallennuksen asettamalla selainohjelmiston vastaavasti. Huomautamme kuitenkin, että tekemällä näin et välttämättä pysty käyttämään kaikkia verkkosivustomme toimintoja. Lisäksi voit estää Googlea keräämästä / käsittelemästä evästeiden tuottamia tietoja lataamalla / asentamalla selaimen laajennuksen, joka on saatavana DoubleClick-deaktivoinnin laajennuksesta. Vaihtoehtoisesti voit poistaa Doubleclick-evästeet käytöstä Digital Advertising Alliancessa. Näet mainitut vaihtoehdot ja saat lisätietoja napsauttamalla tätä.

7.2 Potkurit

PROPELLERADS on Propeller Ads Ltd: n palvelu, 15 Karaiskaki Street, 3032, Limassol, Kypros. Propellerads käyttää evästeitä näyttääkseen sinulle relevantteja mainoksia. Selaimeesi annetaan salanimi tunnistenumero (ID) tarkistaaksesi, mitkä mainokset ovat näkyneet selaimessasi ja mitkä mainokset on katsottu. Evästeet eivät sisällä henkilökohtaisia tietoja. Joten osuvuus johtuu PROPELLERADS-evästeiden käytöstä, jolloin Potkurimainokset ja sen tytäryhtiösivustot voivat näyttää mainoksia verkkosivustollemme tai muille verkkosivustoille tehtyjen aiempien vierailujen perusteella. Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt, että Potkurimainokset keräävät / käsittelevät tietojasi toiminnastasi yllä kuvatulla tavalla ja tarkoituksella. Voit estää evästeiden tallennuksen asettamalla selainohjelmiston vastaavasti. Huomautamme kuitenkin, että tekemällä näin et välttämättä pysty käyttämään kaikkia verkkosivustomme toimintoja. Lisäksi voit estää potkurimainoksia keräämästä / käsittelemästä evästeiden tuottamia tietoja poistamalla ne käytöstä. Voit tehdä niin ja katso lisätietoja Propeller Ads Ltd: n tietosuojakäytännöstä täältä.

7.3 FACEBOOK PIXEL

Facebook Pixelin omistaa sosiaalinen verkosto Facebook Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, CA 94025, USA, tai jos asut EU: ssa, Facebook Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Irlanti

Facebook-pikseli on analyysityökalu, joka auttaa orgaanista hamppua mittaamaan mainonnan tehokkuutta. Käytämme Facebook-pikseliä ymmärtääksemme ihmisten tekemät toimet verkkosivustollamme ja tavoittamaan potentiaaliset asiakkaat. Joten pähkinänkuoressa käytämme Facebook-pikseliä mainostemme näyttämiseen vain niille Facebook-käyttäjille, jotka ovat osoittaneet kiinnostusta verkkotarjouksemme tai jotka osoittavat kiinnostusta samankaltaisiin aiheisiin / tuotteisiin (ns. "Mukautetut yleisöt"). Facebook-pikselin avulla haluamme myös varmistaa, että Facebook-mainoksemme ovat käyttäjien potentiaalisen kiinnostuksen mukaisia ja eivät siten ole ärsyttäviä. Facebook-pikselin avulla voimme edelleen ymmärtää Facebook-mainosten tehokkuuden tilastollisiin ja markkinatutkimustarkoituksiin, joissa näemme, ohjaako käyttäjät uudelleen verkkosivustollemme napsauttamalla Facebook-mainosta (ns. "Muuntaminen") ).

Facebookin tietosuojakäytäntö

Facebook-mainosten esittely ja niiden käsittely voidaan ymmärtää paremmin heidän Facebookin yleisen tiedonkäyttökäytäntönsä kautta. Erityistietoja ja yksityiskohtia Facebook-pikselistä ja sen toiminnasta löytyy yllä olevista linkeistä sekä Facebookin Asetukset ja Ohje-osioista.

Tilaustietojen käsittelysopimus

Facebook toimii tilauskäsittelijänä, ja meillä on heidän kanssaan erityinen sopimus turvallisuuden varmistamiseksi, jossa pidämme Facebookia vastuullisena asiakkaidemme tietojen suojaamiseksi ja välittämättä niitä kolmansille osapuolille.

Vastustus

Vaikka meillä on oikeutettuja etuja käyttää Facebook Pixeliä ja tallentaa "muunnosevästeitä", tarjoamme opt-out-vaihtoehtoja. Voit vastustaa Facebook-pikseliä ja tietojesi käyttöä Facebook-mainosten luomiseen. Voit selvittää, minkä tyyppisiä mainoksia näet Facebookissa, käyttämällä Facebookin Ohje-ominaisuutta ja seuraamalla käyttöperusteisen mainonnan ohjeita. Asetukset ovat alustasta riippumattomia, eli ne otetaan käyttöön kaikille laitteille, kuten pöytätietokoneille tai mobiililaitteille. Voit myös vastustaa evästeiden käyttöä mittaus- ja markkinointitarkoituksiin Network Advertising Initiativen kautta löydetyn opt-out-sivun kautta. Jälleen voit oppia lisää Yhdysvaltain verkkosivustolta aboutads.info tai eurooppalaisesta verkkosivustosta youronlinechoices.com.

8. SOSIAALISET LISÄOSAT

8.1 SOSIAALISET LISÄOSAT

Verkkosivustomme käyttää sosiaalisia laajennuksia ("laajennuksia") useista sosiaalisista verkostoista. Näiden laajennusten avulla voit esimerkiksi jakaa sisältöä tai suositella tuotteita. Laajennukset ovat oletusarvoisesti pois käytöstä OrganicHemp.eu-sivustossa, eivätkä ne siksi lähetä tietoja. Napsauttamalla Aktivoi sosiaalinen media -painiketta voit aktivoida laajennukset verkkosivustollamme. Laajennukset voidaan tietysti deaktivoida yhdellä napsautuksella. Jos nämä laajennukset on aktivoitu, selaimesi muodostaa suoran yhteyden kyseisen sosiaalisen verkoston palvelimiin. Laajennuksen sisältö välitetään sosiaalisesta verkostosta suoraan selaimeesi ja sisällytetään verkkosivustoon. Integroimalla laajennukset sosiaalinen verkosto saa myös tiedot, joita olet käyttänyt verkkosivustollamme. Jos olet kirjautunut sosiaaliseen verkostoon, kokemuksesi näkyy sosiaalisen median tililläsi. Selittämiseksi, jos olet vuorovaikutuksessa laajennusten kanssa, kuten painat Facebookin Tykkää-painiketta tai jätät kommentin, kyseiset tiedot välitetään suoraan selaimestasi sosiaaliseen verkostoon ja tallennetaan sinne. Tiedonkeruun tarkoitukseen ja laajuuteen sekä sosiaalisen median tietojen jatkokäsittelyyn ja käyttöön sekä niihin liittyviin oikeuksiisi ja asetuksiesi yksityisyyden suojaan voidaan viitata kyseisten verkkojen tai verkkosivustojen tietosuojakäytäntöön.

Vaikka et olisi kirjautunut sosiaalisiin verkostoihin, verkkosivut, joilla on aktiivisia sosiaalisia laajennuksia, voivat lähettää tietoja näihin verkkoihin. Aktiivinen laajennus asettaa evästeen tunnisteella joka kerta, kun verkkosivu avataan. Koska selaimesi asettaa tämän evästeen pyytämättä lupaa joka kerta, kun se muodostaa yhteyden verkkopalvelimeen, verkko voisi sitten luoda profiilin, jossa luetellaan kaikki käyttämäsi sivustot. Ja sitten olisi myös täysin mahdollista antaa tämä tunniste myöhemmin, esimerkiksi kun kirjaudut myöhemmin sosiaaliseen verkostoon. Sivustoillamme käytämme seuraavia laajennuksia: Facebook, Twitter ja Pinterest. Jos et halua sosiaalisten verkostojen keräävän tietojasi aktiivisten laajennusten kautta, voit joko deaktivoida sosiaaliset laajennukset verkkosivustollamme tai selaimesi asetuksissa (valitse Estä kolmannen osapuolen evästeet). Tällöin selain ei enää lähetä evästeitä palvelimelle upotettua sisältöä varten muilta palveluntarjoajilta. Tällä asetuksella muut sivunväliset ominaisuudet eivät kuitenkaan valitettavasti toimi.

8.2 Facebook-kirja

Käytämme laajennuksia sosiaalisesta verkostosta Facebook.com, jota ylläpitää Facebook Inc., 1601 S.California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA. Linkki Facebookin tietosuojakäytäntöön löytyy täältä.

8.3 TWITTER

Käytämme laajennuksia sosiaalisesta verkostosta Twitter.com, jota ylläpitää Twitter Inc., 795 Folsom St., Suite 600, San Francisco, CA 94107, USA. Löydät linkin Twitterin tietosuojakäytäntöön täältä.

8.4 PINTEREST

Käytämme laajennuksia sosiaalisesta verkostosta Pinterest, jota ylläpitää Pinterest Inc., 635 High Street, Palo Alto, Kalifornia, USA. Löydät linkin Pinterestin tietosuojakäytäntöön täältä.

9. SOSIAALINEN MERKITTÄMINEN (Facebook-kirja)

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden rekisteröityä suoraan olemassa olevaan Facebook-profiiliisi. Jos haluat käyttää tätä ominaisuutta, sinut ohjataan ensin Facebookiin. Siellä sinua pyydetään kirjautumaan sisään käyttäjänimelläsi ja salasanallasi. Emme ota huomioon rekisteröintitietojasi. Jos olet jo kirjautunut sisään Facebookiin, tämä vaihe ohitetaan. Jälkeenpäin Facebook ilmoittaa sinulle, mitä tietoja välitetään heidän ja orgaanisen hampun välillä (julkinen profiili, ystäväluettelo, sähköpostiosoite ja nykyinen asuinpaikka). Vahvistat tämän painamalla “OK” -painiketta. Lähetettyjen tietojen avulla luomme asiakastilisi, jolloin tietysti emme tallenna ystäväsi luetteloa. Asiakastilisi ja Facebook-tilisi välillä ei ole enää pysyvää yhteyttä. Jotta voisit ymmärtää paremmin tiedonkeruun tarkoituksen ja laajuuden sekä tietojen jatkokäsittelyn ja käytön Facebookissa, samoin kuin niihin liittyvät oikeudet ja asetusvaihtoehdot yksityisyyden suojaamiseksi, tutustu jälleen Facebookin tietosuojakäytäntöön täällä.

10. SÄHKÖPOSTI & Lomakkeet

Käytämme asiakkaiden kyselyjen käsittelyyn Zendesk-lippujärjestelmää, asiakaspalvelualustaa, Zendesk Inc., 989 Market Street # 300, San Francisco, CA 94102. Nimesi, etunimesi, postiosoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi ovat välttämättömiä vastaamaan kysymyksiisi ja palvelemaan tarpeitasi.

Lisätietoja Zendeskin tietojenkäsittelystä on täällä Zendeskin tietosuojakäytännössä. Jos sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä Zendeskin tietosuojavaltuutettuun osoitteessa privacy@zendesk.com

Jos otat meihin yhteyttä sähköpostitse tai verkkosivustollamme olevan lomakkeen kautta, käytämme antamiasi henkilötietoja vain pyyntösi käsittelyyn. Toimitettuja tietoja käsitellään luonnollisesti luottamuksellisesti. Määritetyt tiedot ja viestihistoria palvelupisteemme kanssa tallennetaan jatkokysymyksiä ja myöhempiä yhteystietoja varten. Yhteyslomakkeeseen syötettyjen tietojen käsittely perustuu suostumukseesi.

11. MAKSUPALVELUNTARJOAJA

11.1 KLARNA

Klarna tarjoaa erilaisia maksuvaihtoehtoja (esimerkiksi erämaksu). Jos päätät maksaa Klarnalla (Klarna Checkout Solution), Klarna kerää sinulta erilaisia henkilökohtaisia tietoja. Yksityiskohdat löytyvät heidän tietosuojakäytännöstään täältä.

Klarna käyttää evästeitä optimoidakseen kassakokemuksensa käytön, mikä on oikeutettua etua Art. 6 kohta 1 litraa f DSGVO. Yksityiskohtaiset tiedot Klarnan evästeiden käytöstä ovat seuraavasta linkistä:

https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/policy/cookie/de_de/checkout.pdf

Sinulla on mahdollisuus peruuttaa suostumuksesi tietojen käsittelyyn milloin tahansa.

12. TURVALLINEN TIEDONSIIRTO

Henkilötietosi välitetään turvallisesti salauksella. Tämä koskee tilaustasi ja myös asiakkaan kirjautumistunnusta. Käytämme koodausjärjestelmää SSL (Secure Socket Layer). Lisäksi suojaamme verkkosivustomme ja muut järjestelmämme teknisillä ja organisatorisilla toimenpiteillä estääkseen luvattomien henkilöiden menettämisen, tuhoutumisen, pääsyn, muuttamisen tai levittämisen.

+45 60 90 42 01
info@organichemp.eu
MT klo 10.00-16.00