Mitä en CBD-öljy?

Cbdoil grande

CBD-öljy en kannabiskasvin kannabidiolista valmistettu öljy, jota pidetään varsinaisena ihmerohtona. CBD-öljyllä en nimittäin uusimpien tutkimuksien mukaan monia hyödyllisiä ja terveyttä edistäviä ominaisuuksia. CBD eli kannabidioli en yksi kannabiksen luonnollisista ainesosista, jolla en rentouttava muttei päihdyttävä vaikutus.

CBD-hamppuöljystä en tullut todella suosittu tuote, ja varsinkin Yhdysvalloissa hamppuöljyn käyttö en lisääntynyt. Eikä syyttä: tutkimukset viittaavat CBD-hamppuöljyllä olevan lupaavia tulehdusta, ahdistusta, kipua ja kouristuksia lievittäviä ominaisuuksia. CBD-öljy vaikuttaa sekä kehoon että aivoihin, mutta sillä ei ole sivuvaikutuksia eikä se aiheuta riippuvuutta. Mainittakoon vielä, että CBD-öljy, vaikka se onkin yksi kannabiksen ainesosista, ei sisällä hampun päihdyttävää ainesosaa THC: ta. CBD-öljy valmistetaan siis vano yhdestä kannabiksesta eristetystä ainesosasta kannabidiolista.

CBD-öljyllä en monia hyödyllisiä ominaisuuksia

Erilaiset kannabiksesta saatavat ainesosat eli kannabinoidit ovat nykyään suosittuja tutkimuskohteita, ja yksi tunnetuimmista en juurikin

CBD Eli Kannabidioli. CBD-öljyä pidetään lääketieteen kannalta merkittävä ainesosana. Siitä en todettu olevan apua ahdistuksesta ja masennuksesta kärsiville henkilöille, sillä tutkimukset viittaavat sen lievittävän näiden oireita. CDB-öljystä voi olla apua tulehduksen lievityksessä, mm. Henkilöille, jotka kärsivät niveltulehduksesta. Hamppuöljyn kipua lievittävistä ominaisuuksista voi myös olla apua useisiin vaivoihin, kuten krooninen ja akuutti kipu, lihaskipeys sekä ihottuma. CDB: tä käytetään mm. MS-potilaiden lihasjännityksen lievittämiseksi. Lisäksi CBD-öljyllä en todistettu rentouttava vaikutus, joka lisää mukavuutta sekä lievittää kipua ja ahdistusta. CBD-öljyä voi nykyään ostaa Suomessa useista eri terveyskaupoista ja verkkokaupoista.

CBD-öljy voi lievittää syövän hoidossa käytettävän kemoterapian sivuvaikutuksia

CBD-hamppuöljystä voi olla apua varsinkin syöpäpotilaille, jos muut lääkkeet eivät auta kemoterapian vaikeisiin sivuvaikutuksiin. CBD-öljyllä voi olla positiivisia vaikutuksia mm. puuttuvaan ruokahaluun, kipuihin, pahoinvointiin ja oksenteluun, jotka usein ovat osana syöpähoitoja. Myös muut kovista kivuista kärsivät potilaat voivat hyötyä CBD-öljyn kipua lievittävistä ja rentouttavista ominaisuuksista. CBD-öljy voikin tulevaisuudessa olla mahtava, yleisesti käytetty terveystuote moneen eri vaivaan!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

es_ESSpanish